Новини - България

Звезди пеят благотворително в помощ на момче с парализа
Прочетена: 267 пъти

Два благотворителни концерта ще бъдат организирани тази седмица в столични клубове в помощ на тежко пострадал в Барселона българин.

 

Заради злополука на 4 юни Георги Яков е с 2 счупени прешлена и увреден гръбначен мозък. Тялото му е напълно парализирано от гърдите надолу. По време на престоя в университетска болница в Барселона е направена успешна операция за смяна на прешлените с изкуствени. Към днешна дата Георги е транспортиран обратно в България, където лечението на гръбначния мозък продължава у дома - ежедневни рехабилитации, акопунктура и множество лекарства и изследвания. Семейството няма финансовата възможност да поеме всички разходи, затова и във Фейсбук е създадена страница Да подадем ръка на Георги / Let's help Georgi. Там е публикувана банковата сметка за желаещите да помогнат:

 

ГЕОРГИ БОЖИДАРОВ ЯКОВ
IBAN: BG24STSA93000023310892
BIC: STSABGSF
Банка ДСК

 

През социалната мрежа са организирани и двата благотворителни концерта. Утре вечер, 12.12.2017 г. в клуб „Строежа“ в подкрепа на каузата под надслов Party for Гошко All Night се включват Svetlio and The Legends, JFT, Md Beddah, Brotha I and St0eff. Входът ще бъде 8 лева.

 

На 15.12.2017 г., петък, в клуб “One to One”, зад каузата „За един от нас“ ще застанат Alex P, Анелия, Кали и Лазар Кисьов. Всички средства, събрани на входа, както и в специални кутии в заведението, ще бъдат дарени за лечението на Георги.

Коментари

април 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития