Новини - В медиите

Жена от Роман обвини лекари, че са продали бебето й
Прочетена: 544 пъти

Жена от Роман обвини лекари, че са продали бебето й, съобщава бТВ. Полина Гаврилова от град Роман, Врачанско, е родила на 5 април в болницата в Плевен момченце. Семейството на биологичния баща – Бончо, подаде сигнал в телевизията, че бебето е продадено. Двамата нямат брак.


Полина е категорична, че не е подписвала никакви документи, нито е взела пари за бебето. Раждането е асистирал д-р Калин Поповски от плевенската болница, който е и общински съветник.


Той помни случая – майката е родила на 4 април със секцио заради усложнения. Поповски твърди, че майката доброволно е дала детето на друго семейство и има телефоните на адвокатите.


В болницата е дошъл мъж, който се подписал като баща на детето, а Полина се е разписала, че му дава детето за един месец за отглеждане - схема за осиновяване на деца, без да се минава през официалната процедура.


Детето е кръстено Мартин и в момента е при семейство в Санаднски, твърди майката. След намесата на bTV с нея се е свързал адвокат. Тя му казала, че си иска детето.


Адвокатът е говорил и с нейната баба, която също иска бебето да се върне в дома й и обещава да помага в отглеждането.

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития