Новини - България

Втора JCI акредитация за центрове на Аджъбадем Сити Клиник
Прочетена: 318 пъти

За втори пореден път две структури на Аджибадем Сити Клиник - Сърдечно-съдовият и Онкологичният център, защитават най-високия световен стандарт за качество в здравеопазването - Joint Commission International (JCI), похвалиха се от лечебното заведение.

 

Международна комисия от инспектори не е установила нито едно нарушение по общо 1300 показатели, което напълно гарантира качество и безопадсност за пациентите, допълват от болницата.

"Изключително сме горди, че продължаваме да бъдем "Златен стандарт" за качество и безопасност, като покриваме абсолютно всички необходими изисквания на най-реномираната организация в тази област. В рамките на 4 години за втори път защитаваме най-престижния сертификат за качествени медицински услуги благодарение на отдадеността на екипите на болниците, отличната им подготовка и стремежа да предоставим на нашите пациенти максимално високо ниво на диагностика и лечение", споделя г-н Ангел Ангелов, изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник.

Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център е първата болница в България, акредитирана от JCI, която получи за първи път сертификат през 2014 година. Заедно с Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда лечебните заведения в най-голямата болнична верига у нас, сертифицирани по JCI, са общо 3. С тях Аджибадем Сити Клиник затвърждава своите намерения да бъде лидер в предоставянето на качествена медицинска помощ в България, допълват от пресцентъра на болницата.

Коментари

май 2024

ПВСЧПСН
  
  

Събития

Няма събития