Новини - В медиите

Вендинг автомат продава лекарства във Враца
Прочетена: 1599 пъти
Снимки: BulNews

Първата у нас автоматична машина за продажба на медикаменти вече работи във Враца, съобщава местната информационна онлайн агенция BulNews. Автоматът е разположен на една от бензиностанциите в града и е доставен директно от Италия.

 

Всъщност, машината е втората от този вид в страната, тъй като първата беше инсталирана в София още през ноември миналата година. Клиентите могат да я открият в аптека на бул. Шипченски проход 22  в столицата.

 

От машината във Враца могат да бъдат закупени само лекарства без рецепта и санитарни материали. Асортиментът включва някои от най-търсените продукти, сред които болкоуспокояващи, противогрипни препарати, лекарства за понижаване на температура, кремове за контузии, лепенки, термометри, тестове за бременност, презервативи и прочие.

 

Вендинг машината има практични размери, както и широка гама от допълнителни характеристики като UV- защита на витрината, калибрирана климатизация, осветена клавиатура, вграден асансьор за чупливи продукти, вандалоустойчива структура с алармена система и много други.

 

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития