Любопитно -

Варненска фирма назначи “Мениджър щастиe”
Прочетена: 180 пъти
Снимка: Калина Енева, първият мениджър щастие в "411 Маркетинг"

Варненската компания „411 Маркетинг“ назначи “Мениджър щастие”. Тя ще се заема на ротационен принцип от служител на компанията, като на всеки 6 месеца екипът ще избира нов колега. Отговорностите на мениджъра се състоят в организирането на дейности и инициативи в и извън офиса, които да допринесат за доброто настроение на служителите.

 

“Създаването на позицията “Мениджър щастие” е една отлична инициатива! Смятам, че всяка една голяма компания може само да спечели като се грижи за доброто настроение на своите служители. Благодарение на тази позиция всички колеги ще имат възможността да се опознаят по-добре, да изградим един по-добър и здрав колектив и да направим дните си в офиса по-усмихнати. За мен е голяма чест и удоволствие да бъда първия “Мениджър щастие” в 411 Маркетинг и ще направя всичко по силите си да дам добър пример на всички, които ще заемат позицията след мен. Целта ми на тази позиция ще е да организирам повече забавни събития в и извън офиса за всички колеги, да спомогна изграждането на традиции, създаването на една по-уютна и приятелска работна среда, и по-лесната интеграция на всички новопостъпили в компанията. Организирането на събития също е нещо, което правя с удоволствие и затова съм щастлива, че сега ще мога да го правя и на работното си място”, коментира първият мениджър щастие Калина Енева, която в свободното си време обича да снима, изработва декорации, чете и пише.

 

Инициативата за назначаване на специален служител, който да се грижи за добрата работна атмосфера започна преди няколко години в Силиконовата долина в Калифорния.

Коментари

април 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития