Новини - България

„Център на пациента" отвори врати в болница „Тракия"
Прочетена: 385 пъти

В Болница „Тракия" отвори врати „Център на пациента", в който всеки може да получи помощ при лечението си, съобщиха от старозагорското лечебно заведение. За тази цел в него на разположение на пациентите и техните близки са екип от психолог и социален работник. Те могат да окажат психологическа и емоционална подкрепа в трудните моменти на терапията, да дадат изчерпателна информация за правата и задълженията на пациентите, както и за възможностите им за лечение в болницата, да отговорят на въпросите, които ги интересуват, да им предоставят здравно-образователни материали.

 

Служителите от центъра осигуряват и възможност за занималня на болните малчугани. Така те ще помогнат на децата и техните родители да прекарат по-лесно времето в клиниката.

 

В „Центъра на пациента“ се извършва проучване на удолетвореността на пациентите от грижите и лечението, което получават в болницата.

 

Пациентите и техните близки могат да се възползват от услугите на „Център на пациента“ в самата болница или чрез телефона на пациента - 0882 988962 (линията е активна всеки работен ден от 10.00 до 17.00 ч.). Също така могат да получат информация на имейла на пациента в болницата - patient@trakiahospital.com или на чата на пациента на сайта www.trakiahospital.com.

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития