Събития -

октомври 2016

ПВСЧПСН
     
      
27 октомври
Четвъртък
"Токуда Болница София" отбелязва Световния ден на псориазиса
"Токуда Болница София"
гр. София
16:00 - 18:00 ч.

На 27.10.2016 г., четвъртък, от 16:00 ч. в аулата на "Токуда Болница София" ще се проведе конференция по случай Световния ден на псориазиса - 27 октомври.

 

Основната тема на събитието е "Живот с псориазис – лекари и пациенти заедно за по-високо качество на живот на хората с псориазис". Целта е да се даде гласност на болестта, с която живеят над 125 млн. души по света. 

 

Лектори на конференцията ще бъдат проф. д-р Николай Цанков, д-р Здравка Демерджиева, д-р Иван Богданов и Ива Димова - председател на Асоциация на хората с псориазис и псориатични усложнения.

 

Срещата е насочена както към лекари-професионалисти в областта на лечението на псориазис, така и към пациенти и техните близки. Входът е свободен.

 

Темите на лекциите са следните:

  • Проф. д-р Николай Цанков (Токуда Болница София) – "Прориазисът като системно заболяване"
  • Д-р Здравка Демерджиева (Токуда Болница София) – "Псориазисът в детска възраст"
  • Д-р Иван Богданов (Фондация "Псориазис", Токуда Болница София) – "Качество на живот на пацинтите с псориазис и как да ограничим усложненията на заболяването"
  • Ива Димова (Асоциацията на хората с псориазис и псориатични усложнения) – "Проблеми, предизвикателства и бъдеще в лечението на псориазис и псориатични усложнения"