Новини - България

Служебният премиер назначи заместниците на Семерджиев
Прочетена: 610 пъти

Заместник-министри на здравеопазването в кабинета на служебния ресорен министър д-р Илко Семерджиев ще бъдат Атанас Кундурджиев, Галин Каменов и Любомир Гайдов, съобщиха от правителсвената пресслужба. И тримата вече са заемали поста в различни периоди, а заповедите за назначаването им са били подписани днес от служебния премиер Огнян Герджиков, заедно с тези на още 13 заместници в 7 министерства.

 

Атанас Кундурджиев е началник на нефрологичното отделение в клиниката по нефрология и диализа в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“. От 2014 г. досега участва в Съвета на директорите на УМБАЛ „Александровска“. В периода 2000-2001 г. е заместник-министър на здравеопазването. Завършва Медицинска академия – София и има специализации по вътрешни болести, кардиология и нефрология, както и докторска степен от МУ – София.

 

Към настоящия момент Любомир Гайдов е съдия във Върховния административен съд, а преди това – в Административен съд – София област. В периода август – ноември 2009 г. е заместник-министър на здравеопазването. Завършил е право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, както и международни икономически отношения в УНСС.

 

От 2000 г. до 2001 г. Галин Каменов е бил заместник-министър на здравеопазването, след което става директор на РИОКОЗ – Софийска област.От 2011 г. до момента е главен секретар на РЗИ – Софийска област. Завършил е медицина в МУ – София, след което специализира „Епидемиология“ във ВМА и в МУ. Бил е заместник-началник на Центъра по военна епидемиология и хигиена към ВМА.

Коментари

май 2024

ПВСЧПСН
  
  

Събития

Няма събития