Новини - България

Семерджиев смени ръководството на „Пирогов“
Прочетена: 333 пъти

Ръководството на УМБАЛСМ "Пирогов" е сменено с протоколно решение на министъра на здравеопазването д-р Илко Семерджиев от 16.02. 2017 г. Информацията е публикувана на сайтa на лечебното заведение.

 

Досегашните членове на Съвета на директорите - д-р Константин Желев Димов, д-р Атанас Живков Кацаров и проф. д-р Стоян Георгиев Миланов са сменени, с което се прекратяват техните правомощия. 

 

Със същото решение на министъра на здравеопазването д-р Илко Семерджиев определя нов състав на Съвета на директорите Асен Георгиев Балтов, Емил Рашков Доросиев, Стоян Георгиев Миланов, Людмил Николов Джунков и Илиян Панайотов Кършев. В решението се посочва още, че новият състав трябва да определи за изпълнителен директор проф. д-р Асен Георгиев Балтов. 

 

Проф. д-р Стоян Миланов незабавно е подал оставка от новия Съвет на директорите по лични и професионални причини, както и като национален консултант по спешна медицина. 

 

Проф. д-р Стоян Миланов изразява благодарност към всички пироговци, с които е работил през последните 4 години. Той призовава към сдържаност, както и към продължаване на всички започнати проекти и успешното им финализиране.

Коментари

май 2024

ПВСЧПСН
  
  

Събития

Няма събития