Новини - България

Работодатели от 9 държави ще търсят медици на изложение в София и Пловдив
Прочетена: 1731 пъти

Работодатели от Великобритания, Ирландия, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Швеция, Норвегия или Дания ще бъдат представени на медицинското изложение за работа за българския медицински персонал „Кариери в бяло“. Изложението ще бъде от 10:00 до 16:00 часа в хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“ в Пловдив на 11 ноември и в София на 12 ноември. Участието е напълно безплатно и участниците трябва да носят само своята автобиография на изложението.

 

Седемнайстият сезон на „Кариери в бяло“ събира най-големите специалисти в подбора на медицински персонал и приобщава вече като нови работодатели - болници и частни клиники, търсещи да наемат лекари, медицински сестри, стоматолози, физиотерапевти, студенти последна година по медицина, фармацевти, акушерки и научни работници.

 

"Болниците и частните клиники се присъединяват към събитието, за да се доближат до кандидатите и да им предоставят подходящата информация и подробности за предлаганите от тях работни места. Всеки нов сезон ни среща с нови фирми за подбор на персонал, болници или клиники, така че всеки, който търси нова работа, може да намери подходящата тук. Работодателите искат да се срещнат с добре подготвени кандидати, които искат да израстнат професионално", каза Корина Поп, мениджър продажби на Кариери в бяло Интернешънъл.

 

Напълно нов акцент през този сезон е анонсирането на една нова концепция -  онлайн медицински конференции. Тези конференции са насочени към общопрактикуващи лекари, които търсят възможност за работа в Обединеното кралство. Всеки има достъп до конференцията безплатно от всяка точка на света и има възможността да узнае подробности за процеса по набиране на персонал, заплатите и предимствата да работиш като общопрактикуващ лекар в Обединеното кралство.

Коментари

април 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития