Новини - България

Провали се заседанието на Обществения съвет към Фонда за лечение на деца
Прочетена: 652 пъти

Поради липса на кворум, насроченото за днес заседание на Обществения съвет към Фонда за лечение на деца не се състоя, информираха източници на RED media. На него е трябвало да бъдат разгледани кандидатурите на 32 деца, но в уречения час са се явили само осем от всички 17 члена на съвета. Само един човек не е достигнал, за да се събере нужният минимален кворум. 

 

За да не бави решенията си, съответно и лечението на децата, Общественият съвет ще гласува кандидатурите по мейл, съобщиха още представителите на Фонда. Всеки от членовете ще получи цялата документация на електронната си поща и ще гласува индивидуално отново по мейл. Съобщенията ще се изпращат до директора на Фонда проф. Владимир Пилософ, който на свой ред ще преброи гласовете и ще ги изпрати до Министерството на здравеопазването.

 

От Фонда уверяват, че с предимство ще бъдат разгледани спешните деца, за да може те да получат парите си в първите дни след Великденските празници. Следващото заседание на Фонда е насрочено чак за 18 май.

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития