Събития -

април 2016

ПВСЧПСН
    
 
26 април
Вторник
Пролетен благотворителен бал на Фондация „Св. Иван Рилски“
хотел „Маринела“
гр. София
19:00 - 22:00 ч.

На 26.04.2016 г., вторник, от 19:00 часа в хотел „Маринела“ – София ще се състои традиционния пролетен благотворителен бал на Фондация „Св. Иван Рилски“.

 

По време на събитието ще се проведе търг, на който ще бъдат разиграни произведения на изкуството: икони на Красимир Савов, зографисани върху 400-годишно дърво от пода на Рилския манастир, картина на Вежди Рашидов, икона на Вяра Савова. В търга са включени и дизайнерски облекла на Венета Василева и Веселка Крачунова, както и други предмети от дарители.

 

Благотворителната томбола ще изненада участниците с изящни керамични фигури, изработени от жените от групата за подкрепа към Фондацията и децата от Школата по керамика и етюдно рисуване към Центъра за работа с деца, гр. Плевен и училище „д-р Петър Берон“, както и с много други награди.

 

Средствата, събрани по време на събитието ще се изразходват за закупуване и даряване на силиконови импланти на жени с карцином на гърдата, финансиране на магнитнорезонансна диагностика на млечна жлеза, както и за предоставяне на мобилна стоматологична помощ в малките населени места и даряване на зъбни протези.

 

Желаещите да подпомогнат дейността на Фондацията могат да го направят и с лично дарение по сметка в ЦКБ АД – клон Плевен:

BG29CECB979010D2511100

CECBBGSF