Събития -

юни 2016

ПВСЧПСН
  
   
8 юни
Сряда
Пресконференция за придобиването на "Токуда" от "Аджъбадем" и сливането със "Сити Клиник"
Гранд Хотел София, зала София
гр. София, ул. Гурко 1
13:00 - 14:00 ч.

На 08.06.2016 г., сряда, от 13:00 ч. в  Конферентната зала "София" на Гранд Хотел София ще се проведе пресконференция по повод финализирането на сделката, при която "Аджъбадем" придобива болница Токуда и се слива със Сити Клиник, създавайки здравна група с водеща пазарна позиция в България.

 

Мехмет Али Айдънлар, председател на УС и изпълнителен директор на "Аджъбадем", Илиан Григоров, изпълнителен директор на "Сити Клиник", Ангел Ангелов, председател на УС на "Сити Клиник" и Артър Стърн, представител на д-р Торао Токуда ще подпишат на публична церемония финалните документи. Името на новата здравна група е "Аджъбадем Сити Клиник".

 

След финализирането на сделката, висшият мениджмънт на "Аджъбадем Сити Клиник" ще отговаря на въпроси, свързани с глобалната стратегия за развитие на новата група от лечебни заведения, визията за функционирането и връзките на отделните болници, които са част от новия медицински холдинг, очакваните инвестиции в дейнoсти и технологии, развитие на медицинския персонал.