Събития -

октомври 2017

ПВСЧПСН
      
     
11 октомври
Сряда
Пресконференция за официалното откриване на Clínica Liberty
Галерия Сан Стефано Плаза
гр. София
11:00 - 12:00 ч.

На 11.10.2017 г., сряда, от 11:00 ч. в Галерия Сан Стефано Плаза на ул. "Сан Стефано" № 22 (бизнес сградата срещу БНТ) ще се състои пресконференция за официалното откриване на Clínica Liberty – първият център за лечение на хиперхидроза в България.

 

В събитието ще участват:

 

  • Д-р Юлиян Йорданов, хирург в Първа градска болница и главен лекар в Clínica Liberty;
  • Д-р Тсахи Видер, собственик на OR Clinic – Национален център по хиперхидроза в Израел, съосновател и партньор на Clínica Liberty Испания, световно признат специалист по хиперхидроза;
  • Орен Ган, генерален мениджър и съосновател на Clínica Liberty Испания;
  • Елджи Юсен, регионален трейнър ЕС & Среден Изток в Miramar Labs, Inc.;
  • Калина Иванова, първият пациент преминал през терапията с апаратура miraDry в Clínica Liberty България;
  • Лора Гурмева, пациент  преминал през терапията с апаратура miraDry в Clínica Liberty  България;

 

От  Clínica Liberty България обещават окончателно решение на проблема хиперхидроза с най-съвременните методи за лечение в зоните на подмишниците, дланите и стъпалата с уредите miraDry и palmaDry.

 

Иновативната технология miraDry е единственото неинвазивно лечение на аксиларна хиперхидроза (прекомерно изпотяване в областта на подмишниците), одобрено от Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA) на САЩ и използвано в редица европейски страни: miraDry използва електромагнитни вълни, които разтварят потните жлези без да нараняват останалите тъкани; palmaDry е технология, която се бори с хиперхидрозата на длани и стъпала, използвайки йонофореза – преминаване на електрически ток през кожата. Тази процедура е пригодена за провеждане в домашни условия.

 

*За медиите, които искат да посетят клиниката след пресконференцията, има осигурен транспорт.