Събития -

септември 2017

ПВСЧПСН
    
 
25 септември
Понеделник
Пресконференция „Как сами да активизираме възстановителните сили на организма си и да помогнем на другите?“
БТА
гр. София
11:00 - 12:00 ч.

На 25.09.2017 г., понеделник, от 11:00 часа в БТА ще се състои пресконференция на Рене Мей на тема: „Как сами да активизираме възстановителните сили на организма си и да помогнем на другите?“.

 

В пресконференцията ще участват: Рене Мей, Жулиет Лор – писател, Анилу Физ – международен инструктор, Йорданка Янкулова – представител на фондация “Рене Мей” в България.

 

Нашумял с уникалните си способности и спасил хиляди хора по света, Рене Мей твърди, че болестите са на емоционална основа и със специални техники всеки може да развие дарбите си за помощ и самолечение.

 

Създал е над 100 центъра за безплатна терапия и е обучил над 30 000 терапевти по цял свят (3500 от тях – в България), които безплатно помагат на нуждаещите се. Днес Рене Мей продължава да опровергава традиционната медицина и фармация, а доказателствата за неограничените възможности на човешкия организъм стават все повече и ще бъдат показани във филма “България - силата на познанието”, който Рене Мей снима в България.

 

Преди да отпътува обратно за Мексико, той ще представи лентата, в която са заснети най-мощните енергийни центрове у нас, българските доброволци и ефекта от безплатните им терапии.