Събития -

април 2017

ПВСЧПСН
     
28 април
Петък
Плевенски дни на репродуктивната медицина
гр. Плевен
гр. Плевен
00:00 - 00:00 ч.

В периода 28 - 30 април в хотел „Ростов“ в Плевен ще се проведат Седмите Плевенски дни на репродуктивната медицина. Те се организират като продължение на традиционните Плевенски имунологични дни, съобщават от Медицински университет – Плевен.

 

По време на събитието ще се дискутират съвременните постижения и противоречия във фундаменталните и практически аспекти на репродуктивните неуспехи. Форумът ще събере специалисти от различни области на репродуктивната медицина: акушерство и гинекология, репродуктивна имунология, репродуктивна ендокринология, медицинска генетика, андрология, ембриология, неонатология, репродуктивна психология.

 

По време на събитието ще се проведат научни сесии на тема „Микробиология и вирусология“ и „Медицинско право“. Предвидени са още работната среща „Репродуктивна медицина 2017 – противоречия и консенсус”,  както и кръгли маси по актуални практически проблеми, изискващи по-широко обсъждане и съгласуване. 

 

В рамките на събитието ще бъдат отбелязани Международния ден на имунологията – 29 април, както и 10-годишнината от създаването на МЦ КИРМ „Света Елисавета“ – Плевен.