Събития -

юни 2016

ПВСЧПСН
  
   
22 юни
Сряда
Откриват ремонтираното отделение „Патология на бременността” на Първа САГБАЛ „Света София“
Първа САГБАЛ „Света София“
гр. София
12:00 - 13:00 ч.

На 22.06.2016 г., сряда, от 12:00 часа в сградата на Първа САГБАЛ „Света София“ (ул. „Михалаки Ташев” №2) ще се проведе официалното представяне на изцяло ремонтираното с подкрепата на Столична община отделение „Патология на бременността” на здравното заведение.

 

В откриването ще участват доц. д-р Иван Костов – изпълнителен директор на Първа САГБАЛ „Света София” и д-р Мажена Панова - началник отделение „Патология на бременността” .

 

Официалните лица, поканени на събитието, са Йорданка Фандъкова - кмет на Столична община, Дончо Барбалов - зам.-кмет по финансите на Столична община, д-р Моника Чеуз - директор на дирекция „Здравеопазване” в Столична община,  Елен Герджиков - председател на Столичен общински съвет, Веселин Милев - председател на Постоянната комисия по здравеопазване и социална политика в Столичен общински съвет,  Малина Едрева – председател на Постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие в Столичен общински съвет и общинският съветник Орлин Алексиев.