Новини - България

Още 3 дни за регистрация с отстъпка за Digital Health and Medical Innovation Forum
Прочетена: 336 пъти

Ранните регистрации с отстъпки за второто издание на "Digital Health and Medical Innovation Forum" ще бъдат открити до 10 февруари, напомнят организаторите от b2b Media. Желаещите да участват имат само още три дни, за да се възползват от предложените 40% отстъпка.

 

"Digital Health and Medical Innovation Forum" ще събере инвеститори, клиники, медицински заведения, държавни структури и изобщо технологични иноватори от медицинския сектор, за да обсъдят новите идеи и приложения и да доразвият своите визионерски проекти. И тази година форумът ще бъде трибуна, на която за първи път ще бъдат представени новости в технологичния сектор.

 

В програмата е включена презентация за създаване на общ информационен портал на общинските здравни заведения в София, която ще бъде представена от Моника Чеуз, директор на Дирекция "Здравеопазване" в Столичната община.

 

Събитието ще бъде и полезна платформа за предприемачи, иноватори и изследователи, които не само ще демонстрират своите разработки, но и ще обменят идеи относно медицинския сектор и неговото бъдеще.

 

За повече информация можете да следите и Facebook страницата на събитието.

 

* Redmedia е медиен партньор на "Digital Health and Medical Innovation Forum"

Коментари

юли 2024

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития