Новини - България

Нов сайт се посвещава на борбата с рака на гърдата
Прочетена: 1519 пъти

Raknagurdata.com е името на най-новия интернет сайт, посветен на превенцията, лечението и рехабилитацията на едно от най-честите онкологични заболявания сред жените. Платформата стартира днес, 1 август, и обединява актуална информация и полезни съвети за борбата с рака на гърдата.

 

Страницата е създадена по инициатива на Първа САГБАЛ "Св. София" в партньорство със Специализираната болница за активно лечение по онкология – София (СБАЛО), Военномедицинска академия (ВМА) и Първа МБАЛ-София, както и с подкрепата на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).

"Всички ние, обединени около каузата да опазим живота и здравето на българските жени, ще продължим с активните си действия в тази посока и в бъдеще. Като естествено продължение на всичко направено досега дойде и желанието ни за надграждане на дейностите в борбата с рака на гърдата. Надявам се, че с помощта на тази платформа ще сме полезни на още повече жени и техните семейства", обръща се към всички посетители на интернет страницата директорът на болница "Св. София" доц. д-р Иван Костов.

Сайтът е своеобразно продължение на традиционната вече кампания за рак на гърдата, която Първа САГБАЛ "Св. София" провежда вече четвърта година. Разполага и със своя фейсбук страница на адрес https://www.facebook.com/RakNaGurdata.

Коментари

май 2024

ПВСЧПСН
  
  

Събития

Няма събития