Новини - България

Незряща стана майка с помощта на лекарите в МБАЛ "Св. София"
Прочетена: 597 пъти

Здраво момиченце с красивото име Мадлен се роди в МБАЛ "Св. София" в навечерието на Великден, съобщиха от лечебното заведение. Случаят е символичен за християнския празник, защото майката Теодора е незряща, а с таткото Мариан дълго чакат желаната рожба след години на опити за зачеване и съвети за ин витро оплождане. 

"Д-р Честименова установи, че съм бременна, въпреки че ме бяха уверили, че няма шансове за естествено зачеване. Дори и теста за бременност беше отрицателен. Тогава със съпруга ми  решихме,че  късмета ни е тук в МБАЛ "Света София", споделя развълнуваната Теодора.

Ръководството на лечебното заведение подкрепя напълно семейството, а всички изследвания, манипулации, самото раждане и цялата грижа на майката и бебето са подарък от акушер-гинеколозите на МБАЛ "Света София".

 

На 12 април в 17:05 ч. Теодора усети щастието да е майка и чу гласа на малката си дъщеричка. Мадлен е напълно здраво бебе с тегло 2400 гр. и ръст 45 см. Самата Теодора е родена едва 800 гр. Оцеляла е в кувьоз, но за съжаление е загубила напълно зрението си.

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития