Събития -

януари 2017

ПВСЧПСН
      
     
27 януари
Петък
Национален дентален форум "Мадарски конник"
Хотел "Шумен"
гр. Шумен
13:00 - 18:00 ч.

На 27.01.2017 г., петък, от 13:00 ч. в хотел "Шумен" ще започнат уъркшоповете на четвъртото поредно издание на Националния дентален форум "Мадарски конник". Събитието ще продължи до 29.01.2017 г., неделя, и ще събере над 250 лекари и студенти по дентална медицина от страната и чужбина. 

 

Официалното откриване на форума е планирано за 28.01.2017 г., събота, от 9:00 ч., след което е предвидена научна програма. Представени ще бъдат методи за дигитален дизайн на усмивката и плазмолифтинг, а за гостите е организирано и миниизложение с участието на 15 фирми.

 

Сред лекторите са хабилитирани преподаватели от Факултета по дентална медицина на Медицинския университет – София, като в програмата тази година ще се включат също д-р Еял Нуни от  Медицинския университет в Израел и проф. Александър Шумский от Медицинския университет в гр. Самара, Русия.

 

Национален дентален форум "Мадарски конник" се провежда под егидата на Български зъболекарски съюз и се осъществява с подкрепата на шуменски фирми. Целта му е повишаване квалификацията на лекарите по дентална медицина и популяризиране на град Шумен и областта като туристическа дестинация.