Новини - България

Нана Гладуиш: Отново имам рак
Прочетена: 3550 пъти

Телевизионната водеща Нана Гладуиш откри „Съдебен спор“ по Нова телевизия днес с признанието, че отново трябва да се изправи срещу диагнозата рак.

„Никога не съм предполагала, че ще водя този разговор отново със себе си и със семейството си, и с вас. Както знаете, 2012 г. ме диагностицираха с рак на гърдата и след като преминах успешно лечение, 5 години всичко беше чудесно. Но доста време пазя нещо в тайна. Дойде време просто да го кажа и да го споделя с вас, тъй като излязоха окончателните резултати и аз отново имам рак. Отново ме диагностицираха с рак на гърдата. На другата гърда. На петата година се случва и това. Извинявайте! Просто треперя, защото това е един много, как да кажа, особен момент в живота ми. Човек се надява, че един път, когато преодолее такава битка няма да му се налага да я води втори път, но и това се случва. До преди един месец мислех за ваканция. Сега отмених всичките си пътувания и мисля отново за лечение. Предстои химиотерапия, операции, лъчетерапия и всичко останало, което човек с онкологично заболяване, може да се сети. Благодаря ви за това, че ви имам! Благодаря и на вас, за това, че винаги сте ме подкрепяли! Единственото нещо, което искам да кажа е, че предстои битка и ако един път съм успяла да се справя, вярвам, надявам се и се моля да се справя втори път и да стана още по-голям пример за всички хора с онкологични заболявания в България“, каза през сълзи Нана.

Припоняме, че година след като чу за пръв път диагнозата рак, телевизионната водеща основа Фондация "Една от 8" с цел да оказва помощ на жените с рак на гърдата и техните близки да преминават по-леко през битката с болестта. Част от дейността на организацията обхваща провеждане на консултации, организиране на профилактични прегледи и благотворителност.

Коментари

юли 2024

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития