Събития -

септември 2017

ПВСЧПСН
    
 
12 септември
Вторник
Мотивационен семинар „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“
Кино Арена Младост
гр. София
09:30 - 16:30 ч.

На 12.09.2017 г., вторник, от 09:30 до 16:30 ч. в кино Арена Младост в София ще се проведе мотивационен семинар „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“ (Burnout Gamble & Work-Life Balance). Събитието е посветено на необходимостта от въвеждането на програми за превенция на синдрома на професионалното прегаряне (Бърнаут синдром), като по този начин се намалят загубите за компаниите.

 

Събитието Burnout Gamble & Work-Life Balance е част от кампания, която цели да запознае с проблема работодатели, мениджъри и професионалисти и да ги провокира към корпоративно отговорно поведение. Тя е насочена към увеличаване на бизнес ефективността им чрез практики за засилване на мотивацията, удовлетвореността, предпазване от професионално прегаряне и постигане на ефективност чрез по-равностоен баланс между работата и личния живот. Кампанията е насочена и към последиците, причинени от загуба на този баланс, които пряко влияят и са много по-дълбоки, дълготрайни и струват на компаниите много ресурси. Бърнаут влияе негативно не само на здравословното, но и на емоционалното състояние, ефективността и удовлетвореността от работата.

 

Специален гост-лектор на мотивационното събитие ще е световно известният Хамза Кан. Той е специалист по стратегически маркетинг, предприемач, мотивационен спийкър и една от най-интересните и мотивиращи личности, които говорят по темата за Бърнаут и който е отличен с много награди за дейността си.

 

Burnout Gamble & Work-Life Balance е част от серия международни събития в нашия регион, посветени на интегрирането на програми за превенция на бърнаут и подобряването на работната среда за по-добър баланс между работата и личния живот.

 

Събитието е насочено към служители и мениджъри, за които е важно да бъдат ефективни, но и здрави, уравновесени и щастливи докато работят.

 

Повече информация може да се намери на официалната интернет страница на Burnout Gamble & Work-Life Balance, както и във Facebook.

 

Redmedia е медиен партньор на събитието.