Новини - България

„Мисия здраве“: Над 70 изложители, фермерски пазар, безплатни изследвания и забавление
Прочетена: 17842 пъти

Десетки изложители, фермерски пазар, безплатни изследвания и разнообразни забавления посрещат столичани на Изложение „Мисия Здраве“ 2016 г. Тридневното събитие бе открито официално вчера пред паметника на съветската армия.  Организатор е Български икономически форум.

 

Над 70 изложители предлагат своите продукти и услуги в областта на здравеопазването и медицината, козметиката за тялото и дома. Изложбените площи представят и био храни, хранителни добавки както и здравословни предложения за почивки.

 

Допълнително е организиран фермерски пазар, в който може да се дегустира и закупят продукти от над 20 семейни ферми и малки производители.

 

Традиционно събитието предлага безплатни прегледи, изследвания и консултации за хора със здравословни проблеми в близо 20 области.  

 

Утре, неделя, в рамките на събитието, ще бъде организирано за всички желаещи бягане в Борисовата градина. Загрявката ще започне в 08:30 ч. сутринта, пред сцената на изложението, а бягането стартира в 9:00 ч. За всички, които се включат, са предвидени подаръци.

 

Трите дни на изложението са придружени от богата информационна и забавна програма на сцената. Предвидени са близо 300 награди във викторини и в 3 вида томболи.

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития