Новини - България

Лекарите на „Александровска" ще се грижат за златните ни момичета
Прочетена: 122 пъти

УМБАЛ „Александровска" ще осигурява медицинските грижи за националния отбор по художествена гимнастика. Това става факт след като изпълнителният директор на болницата доц. Костадин Ангелов и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева са подписали в петък договор за сътрудничество, по силата на който болницата ще осигурява 24-часова грижа, медицински тестове и изследвания (при необходимост) за състезателите и треньорите от националния отбор - индивидуално и ансамбъл.

„Александровска болница е силен и авторитетен партньор, който предлага изключително модерно и качествено здравеопазване с грижа и внимание за пациента и, чийто специалисти са международно признати“, каза Илиана Раева и обяви, че е изключително горда и щастлива от предстоящото сътрудничество.

Доц. Ангелов изтъкна, че изпълнението на този договор е огромен престиж за лечебното заведение и увери, че със своя многопрофилен спектър, модерна апаратура и висококвалифициран персонал УМБАЛ "Александровска" гарантира качеството на медицинските услуги и, че федерацията може да разчита на абсолютното, професионално и пълно обезпечаване на здравето и кондицията на гимнастичките от националния отбор на Република България.

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития