Събития -

октомври 2017

ПВСЧПСН
      
     
19 октомври
Четвъртък
Кръгла маса "Проблеми на детското здравеопазване в Република България"
Зала Изток, Народно събрание
гр. София
14:30 - 16:30 ч.

На 19.10.2017 г., четвъртък, от 14:30 ч., в зала Изток на Народното събрание ще се проведе кръгла маса на тема: "Проблеми на детското здравеопазване в Република България". Тя се организира от Българската педиатрична асоциация (БПА) и е под патронажа на Комисията по здравеопазването.

 

На форума ще бъдат обсъдени Националната програма за подобряване на майчиното и детско здраве ‎‎2014-2020 г. и нерешените проблеми на детското здравеопазване в България през погледа на българските педиатри.

 

В кръглата маса ще участват: д-р Даниела Дариткова, председател на Комисията по здравеопазването към 44-тото Народно събрание, г-жа Светлана Йорданова, заместник-министър на здравеопазването, проф. Владимир Пилософ, председател на БПА и представители на Управителния съвет на асоциацията.

 

На събитието са поканени представители на отговорните държавни институции, на съсловните организации в сферата на здравеопазването, на професионални и пациентски организации, водещи български медицински специалисти и експерти.