Събития -

септември 2017

ПВСЧПСН
    
 
27 септември
Сряда
Кръгла маса на тема: "Съвременни предизвикателства в профилактиката на ваксинопредотвратимите заболявания"
Народно събрание, зала Изток
гр. София, пл. Народно събрание 2
14:30 - 17:00 ч.

Българското сдружение по иновативна медицина (БСИМ) има удоволствие да ви покани на кръгла маса на тема: "Съвременни предизвикателства в профилактиката на ваксинопредотвратимите заболявания", която ще се проведе на 27 септември 2017 г. (сряда), 14:30 ч., в зала Изток на Народното събрание под патронажа на Комисията по здравеопазването.

 

На форума ще бъдат обсъдени инициативи за достъп до първична профилактика на заразните заболявания в Европейския съюз, превенцията на пневмококовите заболявания, разпространението на коклюшната инфекция в България и др.

 

В кръглата маса ще участват: д-р Даниела Дариткова, председател на Комисията по здравеопазването към 44-тото Народно събрание, г-жа Светлана Йорданова, зам.-министър на здравеопазването, д-р Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор, д-р Скендер Сила, представител на СЗО за България, проф. д-р Йорданка Стоилова, национален консултант по епидемиология на инфекциозните болести и експертите от Националния център по заразни и паразитни болести проф. Нели Корсун, доц. Виктория Левтерова и д-р Иван Симеоновски.

 

На събитието са поканени представители на отговорните държавни институции, на съсловните организации в сферата на здравеопазването, на професионални и пациентски организации, водещи български медицински специалисти и експерти.