Събития -

февруари 2017

ПВСЧПСН
  
     
14 февруари
Вторник
Кръгла маса "Кризите в българското здравеопазване - диагноза и лечение"
София хотел Балкан
гр. София
13:00 - 16:00 ч.

На 14.02.2017 г., вторник, от 13:00 ч. в София хотел "Балкан" ще се проведе кръгла маса на тема: "Кризите в българското здравеопазване - диагноза и лечение". Събитието се организира от Националното сдружение на частните болници с участието на Българския лекарски съюз и Центъра за защита на правата в здравеопазването.

 

Във форума ще участват представители на Министерството на здравеопазването, НЗОК, Сдружението на общинските болници в България, Българска болнична асоциация и всички заинтересовани страни в здравеопазването – представители на правителството, политическите сили, пациентските организации, работодателите, синдикатите, директори на лечебни заведения, лекари и професионалисти по здравни грижи, и др.

 

Целта на Кръглата маса е да бъде изработен и приет консенсусен документ с визия за устойчива и ефективна за обществото ни система на здравеопазване. Документът ще бъде изпратен до всички институции, заинтересовани от достъпното и навременно болнично здравеопазване в България, както и до средствата за масова информация.