Новини - България

Командоси обучават лекари на самозащита
Прочетена: 301 пъти

Съюзът на българските командоси в Бургас ще обучава безплатно желаещите медици на техники за самоотбрана. Жестът към здравните специалисти е заради постоянната агресия срещу тях.

Ние от "Съюз на Българските Командоси" - Бургас изказваме своето съпричастие към лекарите на Република България, които са обект на постоянно насилие, агресия и заплахи към тях. Изразяваме мнение, че само с мирни протести проблемът им няма да бъде разрешен в пълни граници, а те имат нужда от подкрепа, мотивират идеята си командосите.

Съюзът предоставя собствената си зала с квалифицирани инструктори, които ще обучават желаещите медици на техники за самозащита.

Нашата визия е, че това може да допринесе до голяма степен за превенция на неприятни случаи и решаване на застрашаващи живота и здравето на медиците възникнали ситуации. Оставаме отворени за съвместна дейност на заинтересованите инстанции и лица, в готовност да помогнем професионално и мислейки за безопасността на хората, грижещи се за здравето на България, добавят командосите.

След инициативата на бургаската структура, в официалната страница на Съюза на българските конадоси във Фейсбук бе публикувано:

" И командосите в София сме готови да обучим нашите медици!"

Коментари

април 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития