Събития -

април 2017

ПВСЧПСН
     
8 април
Събота
Девета маркетингова конференция за фармацевти
Хотел "Маринела", зала EFE
гр. София
09:30 - 00:00 ч.

На 08.04.2017 г., събота, от 9:30 ч. в столичния хотел "Маринела" ще започне Деветата маркетингова конференция за фармацевти, организирана от Стинг АД. Събитието ще се състои под мотото "Фармацевтичен маркетинг в действие. Ефектът Билбао и изводите от него в сектор "Фармация".

 

На конференцията българските фарацевти ще имат възможност да се срещнат с производители и собственици на аптеки от цялата страна, да обменят идеи и да присъстват на презентации на нови лекарствени продукти.

 

На форума ще присъстват 40 изложители и над 700 фармацевти от цялата страна. На дискусията, с която ще се открие конференцията, ще присъстват проф. Бенишева, проф. Момеков, проф. Ламбов, Юлиан Узунов и др. Следобед ще се проведе дискусия с д-р Димитър Петров, подуправител на НЗОК.

 

Продуктовите презентации, с водещи лектори в областта на фармацията и медицината, ще запознаят участниците с новите тенденции в областта на лекарствоснабдяването. В анкетата "Маркетингово проучване на потребителското мнение в сектор лекарствено потребление" ще се съберат мненията и оценките на аптеките и производителите за насоките на развитие на сектора.