Събития -

февруари 2017

ПВСЧПСН
  
     
28 февруари
Вторник
Ден на кандидат-студента в Медицински университет – Плевен
МУ-Плевен
гр. Плевен
13:30 - 17:00 ч.

На 28.02.2017 г., вторник, от 13:30 ч. ще се проведе традиционният Ден на кандидат-студента в Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен). За поредна година, в рамките на Кандидатстудентска кампания 2017, висшето училище ще отвори врати, за да посрещне учениците от гимназиите в града и региона, техните учители и родители.

 

Всички кандидат-студенти, които са се насочили да изучават медицина, фармация или друга здравна специалност, ще имат възможност да се запознаят със структурата на университета, с ръководството и студентите, с условията за кандидатстване, с графика на конкурсните изпити и материалната база и да зададат въпроси към председателите на комисиите за оценяване на конкурсните работи по биология и химия. Участниците ще бъдат изненадани с интересни демонстрации, видеа, викторина и награди.

 

Събитието ще протече при следната програма:

 

14:00 ч. - Откриване на Деня на кандидат-студента; презентационно видео за МУ-Плевен; обръщение на проф. М. Александрова, зам.-ректор по учебната дейност;

14:30 ч. – Демонстрация на високотехнологичната 3D медицинска маса за виртуални дисекции от доц. д-р Добромир Димитров, зам.-декан на Факултет „Медицина“;

15:00 ч. - Обръщение на Председателя на Студентски съвет;

15:15 ч. - Обръщение от страна на кандидат-студентите;

15:30 ч. -  Викторина за кандидат-студенти с награди;

16:00 ч. - Въпроси към комисиите за оценяване на конкурсните работи по биология и химия.

 

Студенти и преподаватели от всички специалности ще посрещнат учениците и гостите в Деня на кандидат-студента от 13:30 ч. във фоайето на Телекомуникационния ендоскопски център при МУ-Плевен.