Новини - В медиите

Дарик радио: Д-р Георги Ставракиев е гинеколог на годината
Прочетена: 543 пъти

Пловдивският лекар д-р Георги Ставракиев получава приза „Акушер-гинеколог на България за 2016 година“, съобщава Дарик радио. Наградата ще му бъде връчена по време на празненствата за Бабинден днес във Велинград. Номинацията за него е направена от Българския лекарски съюз (БЛС).

 

Д-р Ставракиев е пректикуващ акушер-гинеколог, има собствена амбулатория. Зам.-председател е на БЛС от 2012 г. Възпитаник е на медицинските университети в Пловдив и София, където е придобил специалност. В Медицинския университет в Плевен е специализирал „Лапароскопска оперативна техника“. Завършил е и „Здравен мениджмънт“. Председател е на Националната асоциация на извънболничните специалисти.

 

На Бабинден общината в родопския град награждава и най-добрите специалисти в областта на акушерството и гинекологията. За 2016 г. наградата „Акушер-гинеколог на община Велинград“ ще бъде връчена на двама лекари: д-р Венцислав Цеков от АГ отделението на общинската многопрофилна болница и на д-р Любка Дафова, специалист със собствена практика. Призът за акушерка на 2016-та година ще бъде връчен на Светла Семчева, също от екипа на общинската болница.

Коментари

май 2024

ПВСЧПСН
  
  

Събития

Няма събития