Новини - България

Д-р Наталия Топузлиева е "Зъболекар на годината 2016"
Прочетена: 869 пъти
Снимка: Сдружение на българските зъболекари

Специалистът по дентална медицина от София д-р Наталия Топузлиева получи почетния приз "Зъболекар на годината 2016" на церемония тази събота. Наградата й беше връчена от Сдружението на българските зъболекари (СБЗ) за професионализма и взеотдайността й в работата.

 

Д-р Топузлиева е отличена сред хиляди свои колеги в цялата страна и е 20-ият поред стоматолог, който получава престижната награда. Селекцията се прави въз основа на специфични критерии, които са част от цяла система за информация и квалификация на зъболекарите, споели пред Redmedia д-р Венцислав Стоев, бивш председател на СБЗ. 

"Всеки кандидат събира точки въз основа на това какви курсове е посещавал, какви квалификации има, какво е участието му в сдружението, какви лекции и курсове е водил. Накрая Общото събрание на сдружението гласува и на принципа на консенсуса наградата се връчва на най-добрия", добави д-р Стоев.

Утре, 14 февруари, сдружението организира пресконференция в БТА на тема: "Стоматологията през  21-ви век - с любов или с лъжа?".

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития