Новини - В медиите

Д-р Албена Гагова пред бТВ за първи път след побоя: Искам да си върна живота
Прочетена: 805 пъти

Надявам се да преодолея психическата травма, искам да си върна живота. Това обяви в първото си изявление след побоя на 1 юли в „Шейново” акушер-гинекологът д-р Албена Гагова в предаването „Тази събота” по бТВ.

 

В първия ден от юли д-р Албена Гагова от столичната болница "Шейново" беше пребита от мъж, който току що е станал баща. Обвинен е Владимир Стоянов, известен още като Владо Плацентата. Той е настоявал на всяка цена да получи плацентата на новоредоното, но не е имал нужните документи, за да получи биологичния продукт.

 

След побоя лекарката е с комоцио, счупен нос и разкъсана устна.

 

Д-р Гагова сподели още, че е много развълнувана и благодарна за подкрепата, която е получила от колегите си от „Шейново”, от лекари от цялата страна и не на последно място – от нейните пациенти, които също излязоха на протест срещу бруталното насилие.

„Този човек го видях за първи път този ден, не мога да разбера каква беше тази маниакална привързаност към тази плацента. Не очаквах такова развитие на нещата”, сподели още лекарката.

На въпроса каква присъда иска за Владимир Стоянов тя каза, че присъдата не е в нейните компетенции и се надява съдът да си свърши работата.

Коментари

април 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития