Новини - България

Благотворителен концерт събира пари за Локомат
Прочетена: 115 пъти

На 09.06.2017 г. в плевенскот село Горна Митрополия ще се проведе голям благотворителен концерт с народни песни и танци в подкрепа на проекта на д-р Анелия Хохвартер за закупуване на медицински робот за хора с двигателни проблеми у нас – Локомат. Всички приходи от концерта ще бъдат за закупуване на апаратурата.  Инициативата  е под патронажа на община Долна Митрополия.

 

Нуждаещите се от медицинския робот в България са над 20 000 души. Лечението и рехабилитацията с локомат се използва при пациенти с цялостна или частична загуба на двигателни функции, хора болни от множествена склероза, детска церебрална парализа, пациенти, прекарали инсулт или претърпели мозъчна травма, както и с болестта на Паркинсон, с цел да им помогне да проходят отново.

 

Всички дарения с парола "Локомат за България" или "Lokomat in Bulgaria" ще постъпват изцяло за дарителската кампания в България.

 

Дарителска сметка:

Анелия Петрова Хохвартер

IBAN:  BG60 UNCR 7000 1522 7289 49 (в Евро)

IBAN:  BG65 UNCR 7000 1522 7289 56 (в лева)

BIC (SWIFT): UNCRBGSF

 

Постъпилите дарения ще бъдат преведени директно от банката на фирмата Hocoma, без междинни търговци според договора за покупко-продажба.

Коментари

април 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития