Новини - България

Безплатни прегледи за рак на гърдата във Варна
Прочетена: 1205 пъти
Снимка: Аджибадем Сити Клиник Варна - д-р Вълкан Иванов

Прегледи за рак на гърдата без такса и направление ще проведе най-новият специалист на Аджибадем Сити Клиник Варна д-р Вълкан Иванов, съобщиха от лечебното заведение. Те ще се проведат с предварително записване на час на тел. 0700 33 900 или 0892 202 080 на 31 октомври и 3 ноември от 14:00 до 18:00 ч.

 

Желателно е за по-пълна диагноза пациентките да имат направено изследване ехография на млечни жлези или мамография. Тези, които нямат такива изследвания, могат да си ги направят в самата клиниката, която е позната с екипа си от специалисти образна диагностика и със съвременната си техника.

 

Д-р Вълкан Иванов е специалист по Обща хирургия и Консултант по онкопластична хирургия на гърдата във Великобритания. Той познава в детайли най-новите методи за диагностика, лечение и реконструкция на гърда при това заболяване, което бележи ръст през последните години. Младият лекар е най-новото попълнение на екипа на варненската клиника.

 

Профилактичните прегледи и ранната диагностика на онкологичната болест са най-надеждният начин за ранно откриване и успешно изслекуване на пациентките. Препоръчват се за жени на всички възрасти, които са отговорни за своето здраве, защото възрастовата граница на коварното заболяване спада.

Коментари

април 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития