Събития -

юни 2017

ПВСЧПСН
   
  
23 юни
Петък
Български фармацевтични дни
гр. Русе
гр. Русе
00:00 - 00:00 ч.

В периода 23-25 юни 2017 г. в Русе ще се проведе най-значимият ежегоден форум, организиран от Българския фармацевтичен съюз - Български фармацевтични дни. Събитието ще се проведе за 11-ти пореден път. Началото е поставено още през 1996 г. и от тогава форумът се провежда ежегодно, като от 2007 г. придобива популярност под това име и е запазена марка. В духа на поставените традиции събитието се  свързва с честването на Еньовден, 24 юни - професионалният празник на фармацевтите в България.

 

Откриващата церемония на единадесетото издание на Български фармацевтични дни ще се проведе в „Доходното здание“. Кулминацията е връчването на годишните награди на Българския фармацевтичен съюз за продукт на годината.

 

В рамките на събитието, на 24 и 25 юни, се предвиждат общо  шест сателитни симпозиума, всеки с отделна акредитация и продължителност 45 мин.

 

Научната програма на събитието е акредитирана с 20 (двадесет) кредитни точки от Комисия по качество на БФС като форма на продължаващо обучение за магистър-фармацевти.

 

Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение ще бъдат разположени в зала "Булстрад арена".  Достъп до изложението и научната програма имат само регистрирани участници - медицински специалисти и изложители. По традиция Годишната гала-вечер на магистър-фармацевтите в България (вход с покани) ще се проведе на 24 юни вечерта в зала "Булстрад арена".