Събития -

юни 2016

ПВСЧПСН
  
   
24 юни
Петък
Български фармацевтични дни 2016
Национален дворец на културата (НДК)
гр. София, бул. България
09:00 - 17:00 ч.

В периода 24.06.2016 г. - 26.06.2016 г., от петък до неделя, в Националния дворец на културата (НДК) ще се проведе десетото юбилейно издание на Български фармацевтични дни 2016 г., организирани от Българския фармацевтичен съюз (БФС). 

 

Откриващата церемония ще се състои на 24.06.2016 г., петък, в Софийската опера и балет, където ще бъдат връчени наградите на съсловната организация за продукт на годината. След това юбилеят ще бъде отбелязан с балетния спектакъл "Зорба гъркът".

 

На 25 и 26 юни в НДК ще бъдат организирани практически обучителни модули и ще бъде проведена кръгла маса с участието на Управителния съвет на БФС и РФК по повод подготовката и провеждането на предстоящия Пети редовен Конгрес на БФС.

 

Традиционната Годишна гала-вечер на магистър-фармацевтите е планирана за 25 юни в зала 3 на НДК.

 

Форумът предоставя уникална възможност за среща на представители на цялото фармацевтично съсловие и провеждане на широка дискусия по актуалните теми в областта на здравеопазването, в частност във фармацевтичния сектор. За изложители са поканени представители на академичната общност, студентските научни дружества по фармация, производители и дистрибутори на лекарствени продукти, производители и доставчици на хранителни добавки, медицински изделия, козметични продукти, продукти за орална и лична хигиена, производители и доставчици на аптечно обзавеждане, разработчици на специализиран аптечен софтуер и други.

 

Всичко за събитието можете да откриете на официалната му интернет страница ТУК.

 

Източник: pharmmedia.bg