Събития -

юни 2017

ПВСЧПСН
   
  
27 юни
Вторник
Връчват наградите „Лекарите, на които вярваме“
Народно събрание
гр. София
16:00 - 18:00 ч.

На 27.06.2017 г., вторник, от 16:00 ч. в пленарната зала на Народното събрание председателят на парламента Димитър Главчев ще връчи наградите на лекарите, отличени в тазгодишното издание на инициативата „Лекарите, на които вярваме”.

 

Той ще поздрави всички номинирани лекари и ще връчи наградите на трима млади и трима опитни лекари, които отговарят на очакванията на българите за медиците. На церемонията ще бъде отличен и най-възрастният лекар в България, който продължава да практикува.

 

На награждаването ще присъстват министърът на здравеопазването проф. Николай Петров, издателят на вестник „24 часа” Венелина Гочева и главният редактор на изданието Борислав Зюмбюлев. На церемонията са поканени членовете на Комисията по здравеопазването на Народното събрание, представители на изпълнителната власт, на неправителствените организации на лекарите и стоматолозите и др.

 

Инициативата „Лекарите, на които вярваме” се реализира от 2010 г. Всяка година номинираните от читателите на вестник „24 часа” лекари, спечелили доверието на своите пациенти, се включват в сборник „Лекарите, на които вярваме”.

 

Предвидено е присъстващите на награждаването да участват в дебат по актуални теми на българското здравеопазване, определени от анкета на вестника.