Новини - България

„Токуда“ вече е с нова Клиника по нуклеарна медицина и нов линеен ускорител
Прочетена: 923 пъти
Снимка: Болница "Токуда"

Инвестиции за 15 млн. евро включва програмата за развитие на болниците от веригата Аджибадем Сити Kлиник, съобщи изпълнителният й директор Ангел Ангелов на пресконференция в столичната УМБАЛ Токуда, която е част от групата. По неговите думи началото вече е поставено, а инвестиционната програма е разчетена на етапи за срок от 3 години. Още през първата година от изпълнението й обаче вече се наблюдава ръст от 20% на пациентите, които търсят услугите на клиниките й, подчерта той.

 

„Сега болница „Токуда“ е най-голямата на Балканите. Ние сме решени да я превърнем и в най-добрата болница на Балканския регион“, категоричен бе Ангел Ангелов.

 

„Целта на усилията ни е да изградим система от болнични услуги, които в качеството си носят удовлетворение, както на пациентите, така и на лекарите и на останалия медицински персонал, които работят в нашите лечебни заведения“, каза Мехмет Али Айдънлар, изпълнителен директор и председател на Борда на Аджибадем Хелткеър Груп.

 

По неговите думи, освен на високотехнологична апаратура от последно поколение инвеститорският подход залага още на добра логистика на работната среда и чисто човешко отношение към пациентите и техните близки.

 

Днес в болница „Токуда“ бяха открити нова Клиника по нуклеарна медицина и нов линеен ускорител в Отделението по лъчелечение. Врати отвори и напълно реновирано крило за Клиниката по ортопедия и травматология и Отделението по физикална и рехабилитационна медицина. Предстои и обновяване на дейта центъра на лечебното заведение.

 

Невена ПОПОВА

Коментари

юли 2024

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития