Новини - България

Стартира Стажантска програма AstraZeneca Балкани - 2023
Прочетена: 122 пъти

Стартира Стажантска програма АstraZeneca Балкани - 2023, която се отличава с изключителни възможности за обучение и кариерно израстване за бъдещи професионалисти във фармацевтичната индустрия.  Тя се състои от 6-дневно въвеждащо обучение,  последвано от възможност за 6-12 месеца стаж в един или повече от отделите в AstraZeneca Клъстер Балкани в офисите на компаниите в България, Сърбия, Хърватия, Словения. Младежите, които отговарят на условията за участие, трябва да са последна година на обучение или завършили студенти в подходящи дисциплини, сред които медицина и природни науки, фармация, стоматология, молекулярна биология, химия, както и IT, бизнес, човешки ресурси, финанси, комуникация и др. Стажантската програма е платена и предлага на избраните участници множество възможности за развитие. 

 

Първата група от стажанти ще започне през юли 2023 г. Те ще могат да избират между стаж на пълен или непълен работен ден с продължителност от 6 до 12 месеца, след който да кандидатстват за отворени позиции в AstraZeneca и да започнат кариерата си в една от водещите иновативни фармацевтични компании.

 

Повече подробности за програмата и процеса на кандидатстване може да се намери ТУК.

 

***
AstraZeneca е глобална, иновативна биофармацевтична компания, която открива, разработва и маркетира иновативни медикаменти за лечение на заболявания в пет терапевтични области: онкология, кардио-метаболитни и бъбречни заболявания, респираторни заболявания, ваксини и имунотерапии и редки болести. Базирана в Кеймбридж, Обединеното кралство, AstraZeneca оперира в над 100 държави и нейните иновативни медикаменти се използват от милиони пациенти по целия свят. У нас организацията присъства вече над 50 години. В AstraZeneca вярваме, че хората са нашият най-голям актив и знаем какво е възможно с талантлив и разнообразен екип, който вярва в това, което науката може да направи.

Коментари

септември 2023

ПВСЧПСН
    
 

Събития

Няма събития