Събития -

ноември 2017

ПВСЧПСН
  
   
24 ноември
Петък
Симпозиум по офис хистероскопия
Болница "Надежда"
гр. София
09:00 - 09:45 ч.

На 24 и 25 ноември от 09:00 ч. в болница „Надежда“ в София (ул. Блага вест № 3) ще се проведе Симпозиум по офис хистероскопия.

 

Основни лектори на събитието са световни имена в гинекологията като проф. Серхио Хаимович от Барселона, който първи в света въвежда медицинския лазер в офис хистероскопията, проф. Джампиетро Губини от Болоня, разработил революционния мини-резектоскоп, и д-р Луис Алонсо от Малага - водещ испански гинеколог, главен редактор на единственото онлайн издание, посветено на хистероскопията - Hysteroscopy Newsletter.

 

Към чуждестранните експерти ще се присъединят д-р Георги Стаменов и д-р Димитър Цветков от болница "Надежда".

 

Симпозиумът ще включва лекции и дискусии, фокусирани върху различни практически аспекти от използването на хистероскопската техника.

 

Модулът "хирургия на живо" ще предложи уникална възможност за развиване и надграждане на уменията в реална среда, като ще се проведе в три паралелни операционни зали.

 

Срещата с индустрията ще бъде допълнена от няколко сателитни симпозиума, а за първи път програмата включва и сесия "Среща с експертите" - кратки индивидуални консултации с лекторите.