Новини - България

Промениха състава на Комисията по прозрачност по закона за лекарствата
Прочетена: 101 пъти
Снимка: Pixabay.com

Министерският съвет прие решение за промени в състава на Комисията по прозрачност по Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. На мястото на д-р Димитър Петров е определен доц. д-р Любомир Бакаливанов, съобщават от правителствената информационна служба.

 

Доц. Бакаливанов е завършил в Медицински университет-София, специалност „Медицина“. Има призната специалност по „Анестезиология и интензивно лечение“. Заема длъжности като началник на Отделение по анестезиология и интензивно лечение, началник на Клиника по анестезиология и интензивно лечение, заместник- директор и председател на съвета на директорите на МБАЛ-НКБ-ЕАД, заместник- министър в служебно правителство.

 

На мястото на Цветозар Исаев Младенов като представител на Министерството на здравеопазването се предлага да бъде определена д-р Нели Константинова Таринска.

 

Д-р Таринска е завършила Медицинска академия - София, като има придобити специалности по „Вътрешни болести“ и „Онкология“. Към настоящия момент заема длъжността началник на отдел „Лекарствени продукти“ в Министерството на здравеопазването.

Коментари

август 2022

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития