Red Media - информационен сайт за здравеопазване
Информационен сайт за здравеопазването и здравната реформа

Събития -

септември 2017

ПВСЧПСН
    
 
5 септември
Вторник
Пресконференция „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“
БТА
гр. София
12:00 - 13:00 ч.

На 05.09.2017 г., вторник, от 12:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“ (Burnout Gamble & Work-Life Balance).

 

По време на събитието ще бъдат представени данни за обхвата на Бърнаут синдрома, за отражението му върху бизнеса и икономиката като цяло. Тема на пресконференцията ще бъде и необходимостта от превантивни мерки за засилване на мотивацията и удовлетвореността, за предпазване от професионално прегаряне и постигане на ефективност чрез по-равностоен баланс между работата и личния живот.

 

В събитието ще участват:

 

·         Хамза Кан - специалист по стратегически маркетинг, предприемач, мотивационен спийкър и една от най-интересните и мотивиращи личности, които говорят по темата за Бърнаут и който е отличен с много награди за дейността си. Главен посланик за 2017 на инициативата „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“

·         Анелия Горгорова – управител на Key Success Indicators (консултантска компания в областта на управлението на човешките ресурси и бизнеса) и Creative Development Solutions (иновативни решения за подпомагане на бизнеса и неговите мениджъри, развитие на лидерския потенциал и международни каузи и проекти, в които ще подпомагат най-вдъхновяващите бизнес проекти да се превъщат в реалност) и член на УС на БАУХ (Българска асоциация за управление на хора)

·         Томчо Томов -  Ръководител на Национален център за управление на компетенциите, БСК (Българска стопанска камара)

 

Хамза Кан пристига в България за участие в мотивационен семинар „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“ (Burnout Gamble & Work-Life Balance). Той ще се проведе на 12.09.2017 г., вторник, от 09:30 до 16:30 ч. в кино Арена Младост в София. По-късно същият ден, от 19:00 ч. в ресторант Corso, той ще представи първата си книга The Burnout Gamble.

 

Повече информация може да се намери на официалната интернет страница на Burnout Gamble & Work-Life Balance, както и във Facebook.