Новини - България

Откриват Медицински център за азиатски терапии в София
Прочетена: 157 пъти
Снимка: Pixabay.com

Център за доболнична помощ и рехабилитация с традиционна азиатска терапия скоро може да заработи в София, съобщава Агенция КРОСС. Темата е била обсъждана на завършилата среща на делегацията на Столична община и Столичния общински съвет в Ханой.  Делегацията е на едноседмично посещение във виетнамската столица и се ръководи от заместник-кмета по финансите на София Дончо Барбалов, а в състава и са включени Милка Христова, зам.-председател на Столичния общински съвет, инж. Симеон Славчев - зам-председател на Комисията по инженерна инфраструктура и енергийно планиране и член на здравната комисия и няколко общински съветници.

 

Днес столичните съветници са имали среща и разговори с виетнамските си колеги в Народния съвет на Ханой. В дневния ред на разговорите са били включени теми от областта на здравеопазването, транспорта, инженерната инфраструктура, екологията и градоустройството. Медицинският център е бил един от основните акценти в дисуксията. 

 

Очаква се по-късно днес българската делегация и да има среща в Център за насърчаване на инвестициите, търговията и туризма. Във вторник общинските съветници от София ще посетят Болницата за лечение на сърдечно-съдови заболявания в Ханой.

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития