Събития -

април 2017

ПВСЧПСН
     
2 април
Неделя
Отбелязваме Световния ден за информираност за аутизма с благотворителен концерт
НДК
гр. София
19:00 - 00:00 ч.

На 02.04.2017, неделя, от 19:00 часа пред НДК Сдружение „Аутизъм днес“ (http://www.autismtoday-bg.eu) организира благотворителен концерт, посветен на Световния ден за информираност за аутизма, кулминацията на който ще бъде осветяването на НДК в синьо като част от световната кампания Autisum Speaks – Light It Up Blue (Освети в синьо). Тази година кампанията е с мотото „Детската усмивка е над всичко!”.

 

Водещи на събитието по традиция ще са Георги Мамалев, Део, Стефан Щерев, а тази година се включат и красивата Ева Кикерезова и Ники Стойнев. 

 

В концерта ще участват Любо Киров, Pavell & Venci Venc’, DARA, Орлин Павлов, Йоанна Драгнева, Дидо от Д2, Коцето Калки и Мартина Табакова, група „Медикус”,  вокална група „Бон Бон“, Поли Генова, група „LaTiDa” и Богдан Томов.

 

Събитието „Освети в синьо“ се организира за шеста поредна година и е под патронажа на президента Румен Радев и на кмета на София Йорданка Фандъкова.

 

Столичният кмет е един от Посланиците на добра воля, сред които още са – Огнян Златев - ръководител на представителството на ЕК в България, Ираван Хира - Председател на Българския Форум на бизнес лидерите. 

 

Събитието се организира с подкрепата на Столична Община, НДК, Евробет, Рефан, магазини „Яко“.