Събития -

август 2019

ПВСЧПСН
   
 
18 август
Неделя
Организират боса разходка с Деси Бакърджиева в Южния парк
София
Южен парк
10:00 - 14:00 ч.

На 18.08.2019 г., неделя, от 10:00 ч., в Южния парк в София ще се проведе Боса разходка - специално събитие, което е част от кампанията за превенция на разширените вени и хронична венозна болест „Вземи краката си в ръце“. Организатор на инициативата е Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология.

 

В Босата разходка в Южния парк ще се включат: актрисата Деси Бакърджиева, инструкторът по зумба, йогалатес и стречинг Поли Бакърджиева, лекари специалисти. Водещ ще бъде журналистът Драго Симеонов.

 

Събитието се организира в Южния парк (Централен вход, до фонтана, откъм бул. „Витоша“). Целта на босата разходка е да спомогне за масажирането на краката и по-добрата циркулация на кръвта във вените. Предвидени са още тренировки по зумба, йогалатес и стречинг. Всички желаещи ще могат да разговорят с лекари специалисти и ще получат информация за рисковете от появата на разширени вени, за ранните симптоми  на венозната болест, а също и за необходимостта от ранна диагностика и своевременно лечение.

 

Кампанията „Вземи краката си в ръце“ се организира с подкрепата на фармацевтична компания „Сервие“ и Venite.bg.