Събития -

септември 2023

ПВСЧПСН
    
 
29 септември
Петък
Официално представяне на Асоциацията на производителите и доставчици на медицински изделия - МедТех България
хотел Хилтън
гр. София
11:00 - 12:00 ч.

На 29.09.2023 г., петък, от 11:00 ч. в зала „Черни връх“, хотел Хилтън (бул. „България“ № 1) ще се проведе официалното представяне на Асоциацията на производителите и доставчици на медицински изделия - МедТех България. 

 

Асоциацията обединява усилията на производителите и търговците на медицински изделия в страната с цел да защитава човешкото здраве и човешкия живот, като съдейства за доставката на медицински изделия за профилактика, диагностика и лечение на българските пациенти. 

 

Специален гост на представянето ще бъде председателят на MedTech Europe – Оливър Бисаза.

 

По време на събитието председателят на Асоциацията и членовете на Управителния съвет ще представят основните приоритети, мисия, цели и задачи на организацията. 

 

Говорители ще бъдат:

•   Цвета Йоцова, председател на МедТех България;
•   Д-р Александър Мичев, зам.-председател на МедТех България, представител на Медтроник България;
•   Невена Николова, член на Управителния съвет на МедТех България, представител на Хартманн – Рико;
•   Кирил Вълчев, представител на Хелткеър С.

 

На представянето са поканени представители на Министерството на здравеопазването, НЗОК, БЛС, Комисията по здравеопазването към Народното събрание, ИАЛ, Асоциацията на лицензираните дружества за доброволно здравно осигуряване (АЛДДЗО), Американската търговска камара в България, представители на браншови и бизнес организации, медицински специалисти и експерти.