Новини - България

Общественият съвет към Фонда за лечение на деца - с променен състав
Прочетена: 169 пъти

На днешното си заседание Министерски съвет прие решение, с което внася промени в състава на Обществения съвет към Център „Фонд за лечение на деца“ (ЦФЛД), съобщиха от правотелствената пресслужба.

 

Предсрочно от състава на съвета се освобождават двама редовни членове - представители на Българския червен кръст (БЧК) и Българската национална телевизия (БНТ), и трима резервни членове - представители на Агенцията за социално подпомагане (АСП), на представителните организации за защита правата на пациентите и на групата на изтъкнатите медицински специалисти. На тяхно място се определят нови членове, които встъпват в мандата на освободените.

 

Новите членове в състава на Обществения съвет са: д-р Валентин Пеев - представител на БЧК, редовен член; Десислава Милушева - представител на БНТ, редовен член; Даниела Симова - представител на АСП, резервен член; Владислава Цолова - представител на Националната пациентска организация (НПО) , резервен член; доц. Сашо Асьов - началник на Клиниката по ортопедия и травматология в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Света Анна“ - София, резервен член.

Коментари

февруари 2024

ПВСЧПСН
   
   

Събития

Няма събития