Red Media - информационен сайт за здравеопазване
Информационен сайт за здравеопазването и здравната реформа

Новини - България

Нов здравен сайт дава актуална и полезна информация за пациенти и техните близки
Прочетена: 95 пъти

Нов здравен сайт за пациенти и техните близки – Azcare.bg започва да функционира от днес. Сайтът www.azcare.bg събира на едно място актуална и полезна информация за едни от най-разпространените и социално значими болести не само в България, но и в цял свят – захарен диабет, сърдечносъдови, белодробни и онкологични заболявания.

 

Платформата е създадена от „АстраЗенека“ България, а зад редакцията на информацията стоят водещи здравни специалисти.

 

AZcare.bg е здравен сайт, който предоставя подкрепа на пациентите и техните близки със съвременна информация, препоръки за по-добра грижа в условията на пандемия и затруднен достъп до здравни услуги. За пациентите са достъпни и кратки видеа с препоръки на специалисти, които имат за дел да помогнат на пациентите да се придържат по-добре към съветите на лекаря си, за да имат по-здрав и пълноценен живот. Освен актуална информация, на AZcare.bg всеки може да научи повече за конкретните заболявания, техните симптоми, рискови фактори, лечение, както и полезни съвети за превенция и преодоляване на болестите. Информацията ще бъде непрекъснато актуализирана, така че пациентите да получават своевременен достъп до най-новото в диагностиката и лечението на тези заболявания.

 

Със създаването на AZcare.bg „АстраЗенека“ отново поставя във фокуса на своята дейност грижата за пациента, като дава иновативно решение адаптирано към новата реалност, което позволява пациентите да бъдат по-добре информирани само на един клик разстояние Освен чрез информационния портал компанията предоставя актуална, достоверна и полезна информация и през трите си страници във Facebook – „Животът те обича“, „Сърцето помни“ и „Диабет.бг“.

Коментари

юни 2022

ПВСЧПСН
  
   

Събития

Няма събития